(VIDEO) Falë Mazllam Osmanit nga Alternativa, Shtëpia e Kulturës në Kërçovë me pamje të re

Që nga momenti kur Alternativa e Afrim Gashit u bë pjesë e qeverisë, duke udhëhequr me Ministrinë e Kulturës, kultura shqiptare në vend ka filluar të frymojë shqip dhe fuqishëm. Gjithashtu, në Shtëpinë e Kulturës në Kërçovë, së shpejti pritet të fillojë edhe reportuari për film. Është kuadri i Alternativës, Mazllam Osmani nga Kërçova, i cili e realizoi projektin që Shtëpia e Kulturës në Kërçovë të marrë pamje të re. Atë që nuk arriti ta bëjë BDI për 10 vite në Kërçovë, partia e Afrim Gashit, arriti që ta bëjë për 1 vjet punë dhe angazhim në sferën e kulturës.

/tvgurra

Shto koment