Afrim Gashi: Ridefinimi është dialog gjithëpërfshirës mbi shtetin

I ftuar në emisionin “Triling” në TV 24 Vesti, kryetari i AlternAtivA-s, Afrim Gashi ka folur rreth situatës politike në vend dhe zgjedhjet e ardhshme parlamentare të 12 prillit. I pyetur mbi konceptin e Ridefinimit, kryetari Gashi tha: “Ridefinimi është e ardhmja e shtetit. Ne duhet të hapim dialog gjithëpërfshirës mes vete dhe jo të jemi pengesë e së kaluarës”. Sipas tij: “Ridefinimi është koncepti që do ta zhvillojë shtetin në sferat ku ekziston ngërç sistemator”, përfundoi Gashi.

Shto koment