9 shtëpi falas, Almeda dhe bashkëshorti i saj bëjnë gjestin e madh

Almeda Abazi dhe bashkëshorti i saj Tolga e kanë bërë gjestin e madh në këto ditë pandemie, shkruajnë mediat turke, transmeton lajmi.net. Ata kanë vendosur që të mos e marrin qeranë për 9 shtëpitë e tyre. Tre në Amerikë dhe të tjerat në Turqi. Ky gjest i ëtyre shtë duartrokitur dhe është thënë se duhet […]