Afrim Gashi për TV 21: Synimi jonë – ndryshime rrënjësore dhe sistemore në vend

“Mendoj që shteti ka nevojë për ndryshime rrënjësore dhe sistemore. Pra, synimet tona janë ndryshime rrënjësore dhe sistemore, dhe jo zgjidhje të problemeve të veçanta”, ka thënë kryetari i AlternAtivA-s, Afrim Gashi, gjatë intervistës dhënë për TV 21.

Shto koment