Deklaratat e Zaevit për gjuhën, Mickokvski e cilëson si skandaloze

Intervistën e Zaevit, Kreu i VMRO-së Mickokvski e cilësoi si skandaloz.  Ai tha se Zaevi me këto deklarata dëmton pozicionet e Shkupit në bisedimet me Sofjen. Mickovski tha se Zaev mohoi luftën antifashiste ndërsa luftëtarët maqedonas i barazon me okupatorët bullgarë.

– Advertisment –

Në lidhje me: Në Bullgari dhe Maqedoni ka rajone që përdorin dialekt të njëjtë gjuhësor, thotë Zaev