MPB vazhdon të shqiptoj gjoba për mosmbajtje të maskës

Gjatë 24 orëve të fundit (15/16.01.2021 ) në gjithë territorin e vendit janë regjistruar 370 shkelje për mosmbajtje të maskës për mbrojtje nga Cvoid-19. Nga Ministria për Punë të Brendshme në vazhdimësi apelojnë deri tek të gjithë qytetarët që të respektojnë masat dhe protokollet e miratuara nga Qeveria e që kanë për qëllim mbrojtjen nga pandemia Covid-19.

– Advertisment –